14.07.2025 | Pełny etat | Hajnówka | Sova Invest Sp z o.o.Do głównych zadań należy - Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego - Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” - Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni - Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych - Zapewnienie
Zobacz później07.07.2025 | Pełny etat | | Niemcy | Link2work Sp. z o.oTworzenie dań na bufety, menu bankietowe oraz do karty à la carte - przygotowywanie potraw według receptur lub autorskich pomysłów - wnoszenie własnych, kreatywnych propozycji dań i receptur - wspieranie szefa kuchni w planowaniu menu - praca zgodnie z najwyższymi standardami higieny Wymagania
Zobacz później07.07.2025 | Pełny etat | | Niemcy | PolFach Polnische Facharbeiter Magdalena ReinhardtPracy 5 do 6 dni w tygodniu, ok. 175 do 210 godzin miesięcznie - Główne zadania - Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej i międzynarodowej zgodnie z przepisami - Estetyczne serwowanie dań według zamówienia - Przygotowywanie dań bufetowych, menu na imprezy bankietowe oraz á la carte - Wnoszenie
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | Bielsko-Biała | Orbis S.A.Kluczowe obowiązki - odpowiedzialność za maksymalizację sprzedaży imprez MICE (szkolenia, bankiety i konferencje), - obsługę imprez MICE, utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami hotelu, bieżące monitorowanie wyników sprzedaży. - przygotowywanie ofert i szczegółów pobytów grup
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | Alpenhotel RettenbergProfesjonalna obsługa kelnerska gości restauracji i gości hotelowych - Obsługa imprez okolicznościowych, bankietów, bali - Dbanie o schludny wygląd sal konsumpcyjnych
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | Wielkopolskie | Randstad Sp. z o.o. Oddział Poznańbankietowych - zapewnienie utrzymania wysokiej jakości świadczonych usług - dzielenie się wiedzą oraz umiejętnościami z zespołem
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | Gdańsk (Gdańsk) | Orbis S.A.Kierownik ds. Gastronomii będzie odpowiedzialny/a za zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizację przychodów we wszystkich punktach gastronomicznych; proponowanie i wdrażanie rozwiązań w obszarze gastronomii dla MICE (szkolenia, bankiety i konferencje), organizację
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | HOTEL RESTAURACJA "DELICJUSZ" SADŁOCHA SPÓŁKA JAWNAProfesjonalna obsługa kelnerska gości restauracji i gości hotelowych - Obsługa imprez okolicznościowych, bankietów, bali - Dbanie o schludny wygląd sal konsumpcyjnych
Zobacz później01.01.2012 | Pełny etat | Łódź | Andels Łódz Sp. z o.o.Opis stanowiska - Przygotowywanie oraz prezentacja potraw, zestawów menu i bufetów zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami - Dbałość o jakość przyrządzonych potraw - Przygotowanie imprez bankietowych
Zobacz późniejNie trać już pracy!
Otrzymuj codziennie nowe oferty pracy przez e-mail do Bankiet w Polska.