27.03.2024 | Pełny etat | Warszawa | HR Concept14.00-22.00, 22.00-6.00)Znajomość MS OfficeZnajomość SAP będzie dodatkowym atutemWykształcenie średnie lub wyższe (techniczne, technologia żywności, zarządzanie lub pokrewne)Umiejętność rozwiązywania problemów i podejmowania decyzjiUmiejętność wyznaczania priorytetów i organizacji pracy podległego
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | LIBRU SEA sp. z o.o.Indywidualnego na rynku krajowy Nasze wymagania Wykształcenie wyższe Technologia żywności, Towaroznawstwo lub pokrewne Doświadczenia w pracy w dziale jakości Znajomości zagadnień z zakresu jakości oraz systemów jakości Znajomości zasad HACCP oraz znajomość standardu IFS (preferowane) Wiedzy na temat procesów
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | DNP Sp. z o.o.Odchyleń. Nasze wymagania wykształcenie wyższe (mile widziane kierunkowe technologia żywności lub pokrewne), wysokie zaangażowanie i inicjatywa w wykonywaniu powierzonych obowiązków, doskonała organizacja pracy, zdecydowanie oraz samodzielność w działaniu, znajomość języka angielskiego, posiadanie
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Gostyń (Wielkopolskie) | Tarczyński S.A.Wyprodukowanych wyrobów gotowych również będzie należał do Ciebie! Nasze wymagania wykształcenie wyższe lub ostatatni semestr studiów (mile widziane kierunki związane z technologią żywności (technologia mięsa) lub zarządzaniem jakością) znajomość norm ISO 9001, BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Gostyń (Wielkopolskie) | Tarczyński S.A.Żywności, Logistyka i pokrewne znajomość Lean Management, 5S, ZZL posiadanie pierwszych doświadczeń zawodowych w obszarze produkcji (praktyki, staże) chęć rozwoju działach produkcyjnych jako osoba zarządzająca personelem otwartość na wyzwania i gotowość do pracy w dynamicznym środowisku gotowość do pracy
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Rusiec | PamapolNa stanowisku kierowniczym w branży FMCG doświadczenie w zarządzaniu zespołami pracowniczymi wykształcenie wyższe - zarządzanie, technologia żywności, i pokrewne praktyczna znajomość Lean Management doświadczenie w zarządzaniu zespołem w warunkach produkcyjnych znajomość standardów BRC i/lub IFS znajomość
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Tarnowo Podgórne | Kuchnia Polki Sp. z o.o.Oraz weryfikacja dokumentacji jakościowej, prowadzenie audytów jakościowych, analiza i definiowanie działań korygujących, projektowanie i weryfikacja etykiet, walidacja procesów produkcyjnych, Nasze wymagania wykształcenie wyższe (mile widziane profil Technologia żywności - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Bochnia | CONTIMAXWspółpraca z innymi działami firmy Nasze wymagania Wykształcenie kierunkowe - technologia żywności lub pokrewne Doświadczenie w kierowaniu zespołem produkcyjnym Umiejętność podejmowania decyzji i zdolność do wzięcia odpowiedzialności Umiejętność ustalania priorytetów i rozwiązywania problemów Umiejętność
Zobacz później26.03.2024 | Pełny etat | Kalisz | COLIANWykształcenie wyższe, o specjalności technologia żywności Min. 1 rok doświadczenia zawodowego w branży FMCG Znajomość systemów zarządzania jakością (ISO 9001 z elementami HACCP, BRC, IFS) Komunikatywna znajomość języka angielskiego, Prawa jazdy kat. B, Dobrej znajomości obsługi pakietu MS Office, Mile widziane
Zobacz późniejNie trać już pracy!
Otrzymuj codziennie nowe oferty pracy przez e-mail do Technologia Żywności w Polska.